Byta fönster i Stockholm?

Går du i tankarna på att byta fönster?  Att utföra ett fönsterbyte kan vara ett tidskrävande och omfattande projekt. Det är också viktigt att det utförs på rätt sätt för att säkerställa att resultatet håller sin kvalitet flera år framöver. Att utföra ett fönsterbyte ger inte bara ett fräscht lyft till husets fasad utan kan även dra ner dina värme och energikonstnader.  

Genom att anställa ett fönsterföretag som har rätt kusnkap och somsäkerställer att det blir utfört på rätt sätt med en hög kvalitet. När du tar in ett företag så var noga med att få det på ditt sätt, det flesta företagen hjälper dig med skräddarsydda lösningar inom fönsterbyte som passar dig och ditt hem.  

Vi valde mellan flera olika företag innan vi valde Fönsterbyte i Stockhholm, ett företag som kunde leverera snabbt men också så kändes det tryggt. Tumma aldrig på

Företaget vi använde hade även:  

  • Konsultation och rådgivning kring dina nya och gamla fönster 
  • Tillverkning efter önskemål 
  • Demontering av gamla fönster 
  • Montering av nya fönster 
  • Garanti 

Konsultation och rådgivning  

Ett företag som erbjuder en grundläggande konsultation och lägger upp en plan för fönsterbytet. Självklart ska företaget erbjuda mätning, går igenom alla tekniska bitar, önskemål på material och glasets olika egenskaper samt lägger in en beställning för montage.  

Tillverkning efter önskemål 

Fönstrerna tillverkas utefter dina behov och önskemål och levereras inför montage.  

Demontering av gamla fönster 

Våra hantverkare kommer och demonterar era gamla fönster.  

Montering av nya fönster 

Våra certifierade montörer kommer på plats och monterar upp era nya fönster.  

Genomgång & Garanti 

För högsta kvalitet görs en slutlig kvalitietsgenomgång av fönsterinstallationen och en full dokumentation av fönsterbytet samt en garanti på fönster och montage lämnas till kund. En extra trygghet för dig som kund!