Att anlita en flyttfirma

Är du i behov av en professionell och trygg flyttfirma

Att hitta en flyttfirma som tillgodoser dina behov är inte alltid det enklaste, ibland kan det vara väldigt att svårt att kunna avgöra om flyttfirman är seriös eller inte. Här kommer några tips på vad du kan kolla upp.
Det första steget är ekonomin i bolaget du tänker anlita, gör en koll via allabolag.se och se att det är ser bra ut. Kolla däefter recensioner, på eniro, facebook och rejta för att bilda dig en uppfattning. Ta gärna in priser från fler flyttfirmor och stäm vem som kan erbjuda dig bäst pris.

 
Vad kan en flyttfirma hjälpa till med?

  • Kontorsflytt 
  • Bohagsflytt 
  • Magasinering 
  • Specialtransport 

 
Kontorsflytt 

Vi erbjuder ditt företag en smidig och trygg flytt. Vi tillämpar en skräddarsydd lösning för din verksamhet så flytten till de nya lokalerna stör den dagliga verksamheten så minimalt som möjligt. 

Bohagsflytt 

Livet innebär nya kapitel, men också minnen. Vi packar ner och flyttar dina minnen och levererar dem till ditt nya hem med största försiktighet. 

Magasinering 

Behov av magasinering? Vi fixar! Vi erbjuder kostnadseffektiva magasinering och förvaringsmöjligheter till privatpersoner och företag – för både korta och långa perioder. 

Specialtransporter 

Krångligt flyttprojekt som kräver specialtransport? Vi erbjuder helhetslösningar är till för att underlätta omfattande specialtransporter. Detta inkluderar även demontering och återmontering. 

Lycka till med flytten.