Hemstädning – gör din vardag enklare

Hemstädning av ett professionellt företag är något som blir allt mer populärt. Den stressiga vardag, som många lever i, gör det svårt att hinna med alla sysslor i hemmet som behöver göras, inte minst när det kommer till städning. Med hjälp av hemstädning kan du få ett skinande rent hem medan du befinner dig på arbetet, eller spenderar din tid på annat som du tycker mer om.

Det är viktigt att du som privatperson känner dig trygg med den städfirma som du anlitar. Du ska kunna befinna dig hemifrån och vara säker på att du har ett snyggt resultat och ett rent hem när du kommer tillbaka. Av denna anledning är det viktigt att du väljer ett professionellt företag för hemstäd i Göteborg eller på annan plats där du befinner dig. Ett bra företag för hemstäd i Göteborg ska kunna säkerställa att du får vad du har beställt, och i rätt tid.

Hur går en hemstädning till?

En hemstädning är en lättare form av städning i hemmet, åtminstone om man jämför med t.ex. en storstädning. Här får du hjälp med att dammsuga och våttorka golv, samtidigt som kakel rengörs och disk tas omhand. I hemstädning så brukar även avtorkning av fria ytor inkluderas. Det betyder att företaget torkar av allt från vardagsrumsbord till diskbänk och fönsterbrädor. Förbered gärna noga inför din hemstäd i Göteborg och plocka undan så många föremål som möjligt. Ju mer saker som är undanstoppade, desto bättre kommer också städningen att bli.

Använd dig av RUT

Idag är det möjligt för dig som privatperson att använda dig av RUT-avdraget när du vill boka hemstäd. Avdraget ger dig ett nedsatt pris för alla typer av hushållsnära tjänster. För att kunna använda RUT-avdrag gäller det att du är bosatt på adressen där städningen ska utföras, samt att du betalar skatt i Sverige.